Snapfact
Auto

Ceramic Pro: bescherming en uitstraling in één!

Ceramic Pro is een glascoating die uw auto voorziet van glans én bescherming. Uw auto is voor u hoogstwaarschijnlijk een van uw waardevolste bezittingen, en die wilt u graag in optimale conditie houden. Met een coating van Ceramic Pro beschermt u de laklaag van de auto tegen schadelijke invloeden van buitenaf, en voorziet u uw voertuig tevens van een mooie glans. Wij van Le Duc Detail & Styling zijn één van de weinige aanbieders van Ceramic Pro in Nederland, en kennen dus als geen ander de vele voordelen.

De unieke eigenschappen van Ceramic Pro

De glascoating van Ceramic Pro kent unieke eigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor het beschermen van oppervlakken als kunststof, glas, textiel, ver, leer en aluminium. De mogelijkheden met deze coating zijn hierdoor zeer divers.

Ceramic Pro biedt een waterafstotende laag over uw auto en beschermt tegen onder andere krassen, Uv-straling, chemicaliën die de lak kunnen aantasten en warmte. Daarnaast zorgt Ceramic Pro ook voor een prachtige diepe glans over de laklaag van uw voertuig.

De glascoating van Ceramic Pro is niet afbreekbaar of afwasbaar, en vormt daarmee een permanente laag over de originele laklaag. De lak is eenvoudig schoon te maken en makkelijk in haar onderhoud, en is door de diepe glans ook een lust voor het oog. Ceramic Pro is de juiste keuze wanneer u op zoek bent naar een duurzame, stijlvolle bescherming.

Een glascoating van Ceramic Pro mag uitsluitend door professionals op uw voertuig worden aangebracht. Als een van de weinige aanbieders van deze dienst in Nederland, kunt u erop vertrouwen dat uw voertuig bij ons in goede handen is. Al onze specialisten hebben deelgenomen aan verschillende trainingen en cursussen en garanderen u het optimale resultaat.

Meer weten over Le Duc Detail & Styling?

Bent u geïnteresseerd in de bescherming en schoonheid van Ceramic Pro voor uw voertuig en wilt u meer weten?

Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Wanneer u overtuigd bent kunt u op korte termijn bij ons terecht voor een afspraak. Parkeren is bij ons gratis.

Wilt u meer informatie over Ceramic Pro of heeft u andere vragen? Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Tevens vindt u op onze website een contactformulier, wanneer u deze invult streven wij ernaar u binnen 24 uur een reactie toe te sturen.