Snapfact
Adverteren

Een gratis veiligheidscheck door slotenspecialist uit laten voeren

Iedere woning heeft zo z’n zwakke plekken! Denk bijvoorbeeld aan het raam naast een regenpijp, het raam bij het platte dak van uw woning, het conventionele slot op uw woningdeur, enzovoorts. Door een gratis veiligheidscheck uit te laten voeren door een erkende slotenspecialist brengt u deze veiligheidsrisico’s in kaart. Een slotenmaker helpt u echter niet alleen bij het in kaart brengen van de veiligheidsrisico’s, maar kan u tevens helpen bij het verkleinen van deze risico’s. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een veiligheidssysteem, het vervangen van uw achterhaalde sloten op deuren en ramen, enzovoorts.

Veiligheidsrisico’s in uw woning in kaart brengen

Het is niet altijd even makkelijk om de veiligheidsrisico’s in uw woning in kaart te brengen, omdat het in uw ogen wellicht veilig is. Door een externe slotenspecialist naar de beveiliging van uw woning te laten kijken, bent u ervan verzekerd dat alle veiligheidsrisico’s worden gedicht. Tijdens een veiligheidscheck loopt een slotenmaker het pad af die een inbreker zou kunnen volgen. Denk hierbij aan:

–          de sloten op uw voordeur;

–          de sloten op de achterdeur;

–          ramen rond een regenpijp of bij een plat dak;

–          andere mogelijke wegen om uw woning binnen te dringen.

Op basis van de ontdekte veiligheidsrisico’s kan een slotenmaker vervolgens een beveiligingsplan voor u opstellen. Bent u het eens met de aanpassingen aan de inbraakbeveiliging van uw woning? Laat een slotenmaker het beveiligingsplan dan voor u uitvoeren.

Preventieve maatregelen om veiligheidsrisico’s te vermijden

Er zijn verschillende preventieve maatregelen die u kunt nemen om veiligheidsrisico’s binnen uw woning in te perken. Laat uw sloten bijvoorbeeld vervangen door sloten die voorzien zijn van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, installeer bijzetsloten op uw ramen (insteek- en oplegsloten), of kies voor het plaatsen van anti-inbraakstrips, magneetcontacten en bewegingssensoren in uw woning. Ook bij inbraakbeveiligingscomponenten is het van belang dat u producten koopt die voorzien zijn van het PKVW-keurmerk. Zo weet u zeker dat deze beveiligingscomponenten naar behoren werken tijdens een inbraak!

Een slotenmaker inschakelen voor hulp bij preventieve maatregelen

U kunt dergelijke preventieve maatregelen zelf nemen, maar ook laten uitvoeren voor een slotenmaker bij u in de buurt. Zo weet u zeker dat sloten op de juiste wijze geplaatst worden, beveiligingscomponenten goed geïnstalleerd worden, enzovoorts.

Tegenwoordig vindt u een slotenmaker in Maastricht, een slotenmaker in Nijmegen, een slotenmaker in Roermond en zelfs een slotenmaker in Tiel. Zo kunt u vrijwel overal rekenen op de deskundige hulp van een sleutelservice of slotenspecialist.

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/veiligheidscheck/