Snapfact
Zakelijke dienstverlening

Incassobureau incassoadvocaten.nl

Laatst zocht ik een incassobureau en vond ik incassoadvocaten.nl (klik hier voor de website). Ik ben daar namelijk op zoek omdat ik last heb van debiteuren. Een aantal klanten van mij weigeren hun factuur te betalen en daarom zou ik graag een incassobureau in willen schakelen die ervoor gaan zorgen dat het wel betaalt wordt. Maar omdat ik hier geen ervaring mee heb, ben ik eerst op het internet gaan zoeken. In dit blogje vertel ik jullie graag hoe ik op de Incasso Advocaten ben gekomen en hoe het allemaal is begonnen met het inschakelen van hen.

Incassobureau inschakelen

Allereerst ben ik op het internet gaan zoeken naar een incassobureau. Al gauw vond ik dus de website van incassoadvocaten.nl. Daar las ik dat het mij niets zal kosten, omdat ik recht heb op mijn geld! Natuurlijk alleen wanneer dat ook daadwerkelijk klopt en ik in het gelijk gesteld zal worden. Ik vond de rest van hun verhaal op de website erg goed klinken en besloot dan ook om contact met hen op te nemen. Een vriendelijk klinkend persoon nam de telefoon op en ik deed mijn verhaal. Ik vertelde dat ik een leverancier van meubels ben en dat ik nu een aantal klanten heb die de factuur weigeren te betalen. Dat terwijl ik gewoon de juiste meubelen op tijd heb afgeleverd. Om die facturen betaald te krijgen, besloot ik om dus een incassobureau in te schakelen. En op die manier was ik, nadat ik had gezocht op het internet, op Van Loon Incasso Advocaten gekomen.

Facturen

Diezelfde dag nog stuurde Incasso Advocaten een brief de deur uit naar een van mijn debiteuren. Nadat diegene erachter was gekomen dat ik dus een incassobureau had ingeschakeld, werd de factuur al gauw betaald. Jammer dat dat pas gebeurt wanneer ik Incasso Advocaten er achteraan heb gestuurd… Maar ik ben in ieder geval blij met de betaling van mijn factuur!