Snapfact
Image default
Zakelijke dienstverlening

Evenement bij Schiphol? Let op het verkeer!

Schiphol is een ideale locatie voor het organiseren van evenementen. Ten eerste is het een centraal gelegen locatie met een goede verbinding met de rest van Nederland, zowel via de weg als via het spoor. Ook is het voor internationale bezoekers een fantastische locatie omdat zij vanaf het vliegveld niet ver hoeven te reizen. Ook ligt Schiphol dicht bij de Randstad waardoor het grootste gedeelte van Nederland al dichtbij woont. Het enige nadeel aan Schiphol is dat het er, zeker in de vakantieperiodes, heel druk kan zijn. Daarom is een verkeersregelaar Schiphol noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de bezoekers het evenement goed kunnen bereiken.

Hoe maak je het verkeer beheersbaar?

Bij elk evenement is het noodzakelijk dat je ervoor zorgt dat het verkeer rondom het evenement zo veilig mogelijk blijft. Dit kan je doen door ervoor te zorgen dat de bezoekers nauwelijks hoeven te reizen, en door voor Schiphol te kiezen ben je daar al heel ver mee. Je kan dit ook bereiken met pendelbussen waarmee bezoekers vanaf een andere locatie naar het evenement kunnen komen. Bij Schiphol kan het best druk worden, dus door pendelbussen vanaf andere locaties in te zetten kunnen bezoekers makkelijker bij het evenement komen. Er rijden al bussen op de parkeerplaatsen van Schiphol, dus veel zal je er zelf niet in hoeven te zetten.

Zorg voor goede verkeersregelaars

Nu je het verkeer zelf al zoveel mogelijk hebt verminderd, moet je het verkeer dat overblijft in goede banen leiden. Hiervoor heb je verkeersregelaars nodig. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat het verkeer op locatie goed beheerst wordt waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. Zeker tijdens de piekmomenten aan het begin en eind van het evenement zijn verkeersregelaars absoluut noodzakelijk om het verkeer rustig te houden, want op die momenten zullen er veel bezoekers aankomen of vertrekken.

https://gmwtrafficassist.nl