Snapfact
Vakantie

Laat je betoveren door een reis op maat naar veelzijdig Australië

Australië geldt als een van de mooiste reisbestemmingen ter wereld. Je wordt betoverd door de veelzijdigheid van het land in Oceanië. All Over Tours stelt een exclusieve vakantie voor je samen, op basis van jouw wensen. Australië heeft alles. Van indrukwekkende bergen, uitgestrekte woestijnen en prachtige watervallen tot rustieke stranden, idyllische dorpjes en bruisende steden. Je blijft weg van het massatoerisme en geniet van een kleinschalige en authentieke vakantiereis om nooit te vergeten.

Maak je droom waar met een huwelijkstrip naar Australië

Overweeg je een huwelijksreis naar Australië? All Over Tours voert je naar de mooiste plekken. Een romantische huwelijksceremonie op een sprookjesachtig eiland in de Indische of Grote Oceaan hoeft niet langer een droom te blijven. Je kunt in Australië trouwen en genieten van de wittebroodsweken. Je verblijft in kleinschalige accommodaties en absorbeert de lokale cultuur. All Over Tours verzorgt je droomreis naar Australië tot in de fijnste details.

Met het hele gezin door Australië trekken

Je kunt er ook voor kiezen om met het hele gezin door Australië te trekken. All Over Tours stelt op basis van jouw voorkeuren een vakantiereis samen. Je vindt enkele voorbeelden van een familiereis naar Australië op onze website, om inspiratie op te doen. Van een fly-drive door het oosten en rode hart van Australië of een allesomvattende ontdekkingsreis door Zuid-Australië tot een rondreis per huurauto door Tasmanië of het zuidoosten van Australië. Neem telefonisch (+31 713 31 90 34) of per e-mail contact met All Over Tours op, of vraag direct online een reisvoorstel aan. Wij komen ook graag bij je thuis om je vakantiewensen te bespreken.

 

https://www.allovertours.nl/