Snapfact
Energie

LED LAMPEN IN E14

LED of licht emitterende diodes als de naam Staten zijn dioden, een halfgeleider waarmee stroom in één richting. LED’s is bekend dat laatste voor lang en om dezelfde reden zijn ze vaak misbruikt. LED-verlichting is eigenlijk een cluster van afzonderlijke eenheden. Terwijl sommige van de units licht produceren, genereren anderen licht van verschillende golflengten. De combinatie een juiste, levert de gewenste licht Toon in elke omgeving.

LED-verlichting is het verkrijgen van immense populariteit vanwege hun hoge niveaus van energie-efficiëntie en vele andere bevoordeelde ze over traditionele verlichting bieden. Gloeilampen gebruiken 98% van de energie als warmte, waar als de LED-lampjes (led E14) bollen zijn cool. Hitte is geen verloren energie in deze verlichting leidt tot hoge niveaus van energie te besparen.

Een ander groot voordeel is de lange levensduur van LED E14 lampen. Terwijl een gloeilamp is ontworpen voor het laatst voor een maximum van 1.000 uur, kunnen LED-verlichting duren van 50.000 tot 100.000 uur. Zelfs tl-lampen kunnen slechts tot een maximum van 10.000 uren duren. De duurzaamheid van LED-verlichting komt uit het feit dat ze niet alle kwetsbare filamenten bevatten noch zij een delicaat buizen hebben te behandelen. Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen warmte, koude en schok.

Er zijn sommige gerenommeerde fabrikanten van LED-lampjes die een hogere lumen per wattsverhouding garanderen. Het licht LED E14 genereert een gemiddelde van 55 lumen per watt. Terwijl dit min of meer vergelijkbaar met TL-lampen is, zijn gloeilampen manier achter met slechts ongeveer 15 lumen per watt. Het wordt geloofd door de deskundigen in de industrie die de technologie zal binnenkort beschikbaar dat kan duren deze verhouding tot 130 lumen.

Een ander groot voordeel van LED-verlichting is dat het is compatibel met de meeste systemen. Modellen zijn beschikbaar dat dat kan gemakkelijk vervangen van gloeilampen en halogeen lampen. Er zijn sommige populaire modellen die onder de kasten worden gebruikt voor het verstrekken van indirecte verlichting voor restaurants, hotels, keukens en andere werkplekken. LED-lampen zijn ook beschikbaar voor speciale gelegenheden zoals Kerstmis en Nieuwjaar decoraties.

De kosten van een LED-lamp varieert en is afhankelijk van het merk, vermogen en type. Ze zijn zeker duurder dan anderen, maar bieden waar voor hun geld vanwege de vele verschillende voordelen die zij over andere soorten verlichting hebben.

http://www.leds-depot.nl/