Snapfact
Auto

De populairste bedrijfsauto is de Mercedes Vito

Er zijn veel verschillende merken en types bedrijfsauto’s op de markt. De Mercedes Vito is momenteel één van de populairste bedrijfswagens. Veel bedrijven kiezen voor deze auto vanwege zijn degelijkheid en vanwege de betrouwbaarheid van het merk Mercedes. De auto is bovendien heel veelzijdig. Ongeacht wat voor bedrijf je hebt, je kunt deze auto zo inrichten dat hij voldoet aan je voorwaarden. Je hoeft deze mooie bedrijfsauto niet aan te schaffen, je kunt ook kiezen voor Mercedes Vito leasen. Dit heeft een aantal aantrekkelijke voordelen waar je dan van kunt profiteren.

Waarom is leasen een verstandige keuze voor zzp’ers?

Een zzp’er heeft vaak een inkomen dat niet heel hoog is. Er zijn veel kosten, er moet belasting worden betaald. Soms zijn er periodes dat er minder inkomsten zijn. Dan is het riskant om een bedrijfsauto aan te schaffen. Want als er dan een dure reparatie nodig is dan kan het zomaar gebeuren dat er geen geld is om de rekening te betalen. Als je kiest voor auto leasen zzp dan heb je geen last  van onverwachte kosten. Dit is een groot voordeel. De kosten voor reparatie en onderhoud zijn inbegrepen in de leaseprijs die je maandelijks betaalt. Je betaalt dus in feite de rekeningen van de garage in termijnen, deels vooraf en deels achteraf. De leasemaatschappij betaalt de factuur, en jij betaalt alleen de maandelijkse leaseprijs. Deze gespreide betaling van alle kosten maakt het geheel een stuk overzichtelijker dan wanneer je onverwachte rekeningen krijgt.

Een bedrijfsauto bereikbaar voor alle zzp’ers

Door de constructie van lease voor zelfstandigen is een mooie bedrijfsauto zoals de Mercedes Vito bereikbaar voor veel zelfstandigen zonder personeel. Doordat er geen grote investering hoeft te worden gedaan en de kosten kunnen worden gespreid kan je de kosten gemakkelijker betalen ook als de inkomsten van je bedrijf niet altijd even hoog zijn. Daarom kiezen veel zzp’ers voor deze handige en aantrekkelijke constructie zodat zij met een mooie bedrijfsauto kunnen rijden. Dit is immers ook goede reclame voor het bedrijf en dat levert alleen maar voordelen op.

https://www.autoleasenzzp.nl/