Snapfact
Auto

Het leasen van een auto kent vele voordelen

Als zakenman die dagelijks veel kilometers aflegt om de afstand van en naar het werk te overbruggen is een degelijke, betrouwbare auto eigenlijk onmisbaar. Veel werkgevers en lease maatschappijen hebben hiervoor de ideale oplossing bedacht, namelijk: het goedkoop auto leasen. Het leasen van een auto heeft vele grote voordelen. Bovendien kun je dikwijls rijden in de nieuwste modellen bedrijfsauto’s die voorzien zijn van de meest recente snufjes en toepassingen op het gebied van technologie en veiligheid. Sluit een deal met jouw baas of een leasemaatschappij en rij binnen de kortste keren efficiënt naar het werk of een zakenrelatie. 

Bedrijven werken dikwijls met leasemaatschappijen samen om deals tot stand te laten komen.

Mensen die liever geen onnodig uitgebreide, en frequente, reparaties ter onderhoud van de auto willen laten uitvoeren, zijn met een lease auto goed voorbereid. Je rijdt een aantal jaren rond in de lease auto, nadat je een deal hebt afgesloten, en kunt in de tussentijd bij maandelijkse betaling genieten van de luxe en comfort van een brandschone wagen. Dikwijls werken bedrijven met leasemaatschappijen samen om verschillende deals mogelijk te maken. Dit levert een gevarieerd aanbod op.

Geniet de vele voordelen van een lease auto

Laat je informeren over een bepaalde lease deal door contact op te nemen binnen jouw bedrijf of met een leasemaatschappij. Zij kunnen jou alles vertellen over bepaalde deals tot aan de vraag of de kilometervergoeding inbegrepen is of de betaling all in is, et cetera. De kortingen op wegenbelasting en verzekeringen zijn ook aanzienlijk bij het leasen van een auto. Doe daar vooral je voordeel mee als veelrijder. Het leasen van een auto heeft rechten, maar zeker ook plichten die te maken hebben met de doeleinden waarvoor de lease auto gebruikt wordt en de mate van stabiliteit in een (financiële) werkrelatie die gewenst is alvorens te kunnen leasen.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl