Snapfact
Image default
Eten en drinken

Wat doen gember shots?

Het innemen van een gembershot heeft veel voordelen op korte termijn. Het geeft namelijk een ontzettende kracht boost en een gevoel van frisheid. Ook laat het je meer wakker voelen en zorgt het dat het je immuunsysteem een boost geeft waardoor je fris aan je dag begint. Ook kan het heel erg helpen tegen griep, spierpijn en misselijkheid. 

Wat doet gember?

Gember staat er vooral om bekend dat het een superfood is. Wat betekent dat het veel goede stoffen voor het lichaam bevat. Gember is dan ook het belangrijkste ingrediënt van een “gembershot”, en bevat ook veel vitaminen waaronder: vitaminen b1, b2, b6, vitamine c, calcium, magnesium, ijzer en zink. zeer goed voor het menselijk lichaam dus. De 3 meest werkzame stoffen zijn: gingerol, shogaol en zingiberene. De gingerol zorgt ervoor dat jij de pittige smaak ervaart. Daarmee stimuleert het de lever er dat vermindert misselijkheid. De shogaol werkt ontstekingsremmend en is ook pijnstillend. en de shogaol zorgt voor de geur en helpt bij een gezonde spijsvertering.

Hoe gebruik ik gembershots?

Een gembershot kan de hele dag door geconsumeerd worden. Het is een sterke drank wat je een goede boost geeft. Gember Shots zijn vooral handig voor sporters die net voor of na het trainen en krachtboost wel kunnen gebruiken. Voor het leveren van topprestaties op een gezonde manier. Maar eigenlijk zijn gembershots voor iedereen gemaakt die even een energieboost nodig heeft. Dus eigenlijk is het voor elk scenario wel een moment voor een gembershot.

Waar bestel ik gembershots?

The juice factory is een goede plek om shots te bestellen. Zij bieden pakketten in meerdere variaties aan verschillende shots aan. De gembershot wordt gemaakt van gember, limoen, appel en honing. Verder hebben zij ook nog andere shots die ook aan te raden zijn. Je kan ze allemaal vinden op www.thejuicefactory.nl 

 

Gerelateerde artikelen

Goedkoop wijn bestellen