Snapfact
Image default
Zorg

Waarom kiezen voor een kunstgebit?

Er zijn veel verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een kunstgebit in Deventer te laten maken. Misschien heb je net een ongeluk gehad en zijn er een aantal tanden gebroken of misschien ben je op latere leeftijd aan het kwijnen. Een kunstgebit is in alle gevallen een uitkomst. Het biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van je natuurlijke gebit. Zo is het esthetisch een verbetering en kan het je vertrouwen geven. Daarnaast zijn er ook praktische voordelen, zoals het verbeteren van je spraak en het helpen bij het kauwen van voedsel.

Plaatsing van een kunstgebit

Als je besloten hebt om voor een kunstgebit te gaan, is het belangrijk dat je deze laat plaatsen door een gediplomeerd tandtechnicus. TTL Appelhof in Deventer is hier specialist in. Zij helpen al ruim 85 jaar mensen met hun tandproblemen en staan dan ook garant voor deskundigheid en vakmanschap. Samen met jou bepalen zij welk type kunstgebit past bij jouw situatie en persoonlijkheid. Dit doet TTL Appelhof door middel van eerste intakegesprek, waarin alles besproken wordt wat met jouw kunstgebit te maken heeft. Denk hierbij aan de materiaalkeuze, de vorm, maar ook hoe lang de levertijd is of welke verzekering hiervoor nodig is.

Kunstgebit in Deventer

In Deventer is TTL Appelhof dé specialist in kunstgebit. Zij helpen je niet alleen met het maken van jouw kunstgebit op maat, maar zorgen er ook voor dat je kunstgebit zo lang mogelijk meegaat. Dit doet TTL Appelhof door regelmatig contact te onderhouden met jou na de plaatsing van het kunstgebit. Zo zien zij of alles nog naar wens is en of er aanpassingen moeten worden gedaan. Daarnaast beschikken ze over een ruim assortiment aan accessoires die het dagelijkse leven met een kunstgebit vergemakkelijken, denk hierbij aan speciale tandpasta’s of mondspoelingen. Kortom: ben je toe aan een nieuw of beter kunstgebit? Maak dan eens een afspraak bij TTL Appelhof!

Investeren in een kunstgebit?

Een kunstgebit is niet goedkoop, maar wel een verstandige investering. Een kunstgebit gaat vele jaren mee wanneer het goed onderhouden wordt. Daarnaast investeer je met een kunstgebit ook in jezelf. Een kunstgebit kan er namelijk zorg voor dragen dat je weer zelfvertrouwen krijgt en je beter voelt over jezelf. Dit kan weer positief uitwerken op verschillende vlakken in je leven, zoals je sociale leven of je werk. Investeren in een kunstgebit is dus niet alleen financieel, maar ook emotioneel verstandig.

https://www.ttl-appelhof.nl/