Snapfact
Image default
Bedrijven

Volop eersteklas leds 24/7 verkrijgbaar bij ledonline.nl

Een 36 Watt CCT kleurwissel led-paneel van 120 bij 30 cm met een UGR waarde <19 en een lichtopbrengst van 3600 Lumen. Een witte led dim inbouwspot die warm wit licht (3000 Kelvin) geeft, met een diameter van 85 mm en een Lumen / Watt verhouding van 90. Een up down wandarmatuur in een zwarte aluminium behuizing met een 1 tot 120 gradenbundel die zeker 50.000 uren brandt. Voor deze en nog veel meer moderne ledlampen hoef je niet naar de lampenspeciaalzaak in het centrum. Je koopt ze gewoon online bij ledonline.nl.

Een categorie lampen die erg populair is op ledonline.nl: led railspots. Spots zijn onder meer geschikt als winkel verlichting en showroom verlichting. De Elena, de Sophia en de Ella zijn moderne spots, leverbaar in zwart en in wit. We geven de afmetingen per model.

  • Elena: hoogte 165 mm, diameter 60 mm.
  • Ella: hoogte 95 mm, diameter 56 mm.
  • Sophia: hoogte 91 mm, diameter 83 mm.

Aanvullende producten kun je ook aanschaffen bij ledonline.nl. We noemen led 3 fase spanningsrails, T-stukken, X-stuks, hoekstukken, koppelstukken, beginvoeding links en rechts, midden voeding, flexibele verbindstukken, adapters, rail covers, pendelsets, systeemplafond beugels, montageplaten en eindkapjes. De meeste onderdelen zijn universeel. Webshop ledonline.nl verkoopt led rails van het Powergear label. Hierop zijn spots van diverse merken aan te sluiten.

Het verschil tussen een 1 en 3 fase rail heeft te maken met de aansluiting. We spreken van 1 fase railspots als alle lichtbronnen tegelijkertijd worden aangestuurd. Bedienen of dimmen per led is in dit geval dus niet mogelijk. De 1 verwijst naar de ene schakelaar van het systeem. Een 3 fase rail heeft 3 schakelaars. Aangezien 1 fase rails tegenwoordig nauwelijks nog gebruikt worden, verkoopt ledonline.nl alleen nog maar 3 fase rails inclusief spots. Je hebt bij een 3 fase rail slechts 1 stroompunt nodig. Afhankelijk van de indeling van de ruimte waar de rail komt te hangen kan de stroomaansluiting aan het begin, in het midden of op het einde van de rail bevestigd worden.

https://ledonline.nl/