Snapfact
Image default
Bedrijven

Bedrijfsjassen met logo als basis van uw bedrijfsvoering

Heeft u medewerkers die voor hun werkzaamheden vaak in de buitenlucht zijn? Het hebben van een goede jas is dan noodzakelijk. Met een bedrijfslogo op de jassen geeft u als bedrijf een visitekaartje af. Tegelijk zorgt u ervoor dat uw medewerkers een warm kledingstuk hebben tijdens het uitvoeren van hun werk.

Herkenbaar met bedrijfsjassen

Bedrijfsjassen met logo hebben een paar voordelen. Uw bedrijfsnaam duikt overal op het in straatbeeld. U heeft wellicht een hoveniersbedrijf en u legt in een drukke straat de voortuinen van een wooncomplex aan. Of uw medewerkers zijn tijdens een bedrijfsevenement aanwezig om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen. Met uw logo op de jassen maakt u gratis reclame voor uw bedrijf.

Daarnaast zijn uw medewerkers tevens herkenbaar aan hun jassen met logo. En dat zorgt ervoor dat uw mensen gemakkelijk gevonden op de momenten dat het noodzakelijk is. Denk aan het verlenen van eerste hulp of aan het regelen van het verkeer tijdens festivals. Maar ook als u een kinderkamp of een schoolreisje organiseert, is het nuttig om de volwassenen een jas met een logo te laten dragen. De kinderen kunnen zo eenvoudig hun begeleiders in een groep mensen herkennen.

Voor ieder type bedrijf kan een jas met een bedrijfslogo gedrukt worden. Het maakt niet uit of u werkzaam bent in de particuliere sector of dat uw medewerkers een publieke functie hebben.

Veiligheid voor uw werknemers

Een andere reden om te kiezen voor bedrijfsjassen met logo is de uniformiteit die het uitstraalt. U stelt als werkgever de jassen beschikbaar, zodat iedereen dezelfde jas draagt. Hierdoor weet u ook zeker dat uw medewerkers een jas dragen die aan uw normen voldoet.

Denk bijvoorbeeld aan een jas met fluor kleuren. Dit draagt bij aan de veiligheid van uw medewerkers als ze in het donker buiten aan het werk zijn. Of kies voor jassen die brandvertragende materialen bevatten. Daarnaast stemt u het model van de jassen af op de gewenste bewegingsvrijheid. U zoekt de jassen bovendien uit op het seizoen waarin ze gedragen worden. Zo zijn er jassen die waterdicht zijn en tegen de wind beschermen. Voor de winter kiest u een gevoerde jas.

Mogelijkheden bij het bedrukken van jassen

Voor een lange levensduur van het logo laat u de opdruk door een professioneel bedrijf aanbrengen. Zo kan Hurricane bedrijfskleding bedrukken. Maar u kunt er ook voor kiezen om het logo te laten borduren. Hoe het logo er op een bedrijfsjas uitziet, bepaalt u helemaal zelf. U kiest bijvoorbeeld bij Hurricane bedrijfskleding voor een subtiel logo op het voorpand. Of u voorziet het achterpand van een groot logo, zodat uw bedrijfsnaam op grote afstand ook zichtbaar is. Wilt u dat aanvullen met een pakkende tekst, dan behoort dat tevens tot de mogelijkheden.