Snapfact
Image default
Bedrijven

CAO opstellen

Iedere beginnende ZZP’er loopt tegen standaard administratieve problemen op. Of het nou gaat om het opzetten van een CAO, het berekenen van salaris of andere administratieve vaardigheden. Het is ook vrij lastig dit allemaal te doen wanneer u eigenlijk gewoon wilt beginnen met uw werk. Maar gelukkig hebben wij hier een oplossing voor. Met CBBS kunt u alles voor u laten doen, zodat u zich weer kunt focussen op de belangrijkere aspecten van uw zaak.

Werkt u in de bouw? Een CAO schilders opstellen kan een enorme uitdaging zijn door alle extra vergoedingen en toevoegingen die er bij komen. Maar CBBS is gespecialiseerd in dit soort overeenkomsten. Wij zullen er dus voor zorgen dat uw overeenkomst binnen de Nederlandse wetgeving. Zo kunt u uw werknemers aan het werk zetten, wetende dat uw CAO helemaal goed is voor zowel u als uw werknemers en uw bedrijf in totaal!

Toch liever zelf het papierwerk doen, maar wel eventuele hulp krijgen? Met de services van salarisadministratie Raet kunt u het papierwerk zelf invullen! Als u dan vragen heeft kunt u bij ons terecht, maar wij laten de zelfstandigheid bij u zodat u volledig aansprakelijk bent. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Zelfs met de kleinste vragen kunt u bij ons terecht want wij snappen heel goed dat al dit papierwerk eringewikkeld kan zijn. Gelukkig maakt de software youforce het allemaal net iets gemakkelijker. Maar dat programma moet ook weer goed begrepen worden als u een optimaal systeem wilt hebben. Maar, als u beslist samen te werken met ons zullen wij ook dit haarfijn uitleggen aan u.

Als u nog niet overtuigd bent of ons een beetje wantrouwt raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij de klantervaringen op onze website. Dan zult u zien hoe uiterst tevreden onze klanten met ons zijn en hoe ver wij ze hebben geholpen. Mocht u dan nog niet over de drempel heen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag met alle vragen die u maar kunt stellen!

http://www.cbbs.nl/