Snapfact
Image default
Bedrijven

Tips voor je witte schoenen

Iedereen heeft wel een paar witte schoenen in zijn kast staan, wel is het vaak moeilijk om deze schoenen mooi te houden. Om witte schoenen langer mooi te houden is het natuurlijk belangrijk dat je er zorgvuldig mee om gaat. Er zijn gelukkig trucs die je helpen je schoenen weer een stuk witter te maken. Wanneer er nu wat gebeurt met je witte schoenen of je helemaal niet meer in paniek te raken.

Witte schoenverf is nou eenmaal gevoelig, de enige oplossing is er voorzichtig mee omgaan en je houden aan de volgende tips. Wanneer je de schoenen aanschaft is het belangrijk om deze in te spuiten, op deze manier zal er minder vuil op de schoenen zelf komen. Wees niet bang om te sprayen, deze bescherm laag zal ervoor zorgen dat er minder vuil op de schoenen terecht kan komen. Het komt ook vaak voor dat de zolen van witte schoenen verkleuren, deze worden dan een beetje gelig. Dit kun je voorkomen door zon te voorkomen, hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat je de schoenen niet meer aan kunt naar buiten. Wanneer je de schoenen opbergt is het een goed idee ze in de doos te bewaren in het donker. Zo zullen de schoenen minder verkleuren.

Het leer verven is niet altijd nodig als de schoenen goed worden verzorgd. De schoenen weer wit krijgen kan met iets wat veel vrouwen gewoon bij de hand hebben. We hebben het hier namelijk over een potje vaseline. Wanneer je dit over het witte leer wrijft, zal het vuil eraf gaan en zal het witter worden.

Soms kan het zijn dat de schoenen niet meer te redden zijn, dan kun je ervoor kiezen om de schoenen toch te verven. Op de website van de leerverfshop is de leerverf die wereldwijd het beste bekend staat te koop, hierdoor zullen de schoenen er weer zo goed als nieuw uitzien.

http://www.leerverfshop.nl