Snapfact
Auto

Een bedrijfswagen leasen, waarom zou je dat doen?

Sommige mensen zullen denken: waarom zou ik gaan leasen. Als ik een bedrijfswagen nodig heb kan ik die net zo goed kopen. Dan kan ik ermee doen wat ik wil, want dan is hij van mij. Geen gezeur over een maximum aantal kilometers. En geen geklaag als ik hem na vier jaar inlever en er zit een deuk in de bumper. Tja, zo kun je redeneren. En als je geld genoeg hebt om een bedrijfsauto te kopen dan is er natuurlijk ook geen reden om het niet te doen. Maar als je je geld liever, of noodgedwongen, in andere dingen investeert, dan is leasen wel degelijk het overwegen waard.

Leasen is veilig en voordelig

Een bedrijfswagen leasen wordt tegenwoordig heel veel gedaan. Gewoon omdat het een goede manier is om een auto in je bezit te krijgen. Je kunt ermee rijden zoveel als je wilt, hij is in feite gewoon van jou. Alleen heb je niet het nadeel van een grote investering voor de aanschaf. En je hoeft de hoge garagerekening niet te betalen als er ineens een reparatie nodig is waar je niet op had gerekend. En als er schade wordt gereden, of dat nu door jouw schuld is of door een ander wordt veroorzaakt, dan wordt het opgelost en krijg je vaak een leenauto mee ter vervanging. Het is dus maar waar je voor kiest. Als je kiest voor gemak dan mot je zeker gaan leasen.

Wat is een goede auto om te leasen

Welke bedrijfsauto je wilt leasen is natuurlijk je eigen keuze. Stel je wilt een Renault Trafic leasen. Dan ga je naar een leasemaatschappij of je bezoekt de website van de merkdealer om te zien of de auto inderdaad bij jou past. En als dat zo is dan sluit je een leasecontract af, natuurlijk met de voor jou meest gunstige voorwaarden. Het kan ook via het internet, daar kun je gemakkelijk de leaseprijzen vergelijken en een goede keuze maken voor de leasemaatschappij. Het is waar jij de voorkeur aan geeft.

Een bedrijfsauto leasen doen tegenwoordig veel bedrijven

Bedrijfsauto’s kopen wordt steeds minder populair. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om hun auto’s te leasen. Dan hebben ze meer zekerheid over de maandelijkse kosten en de zekerheid dat hun bedrijf wordt vertegenwoordigd door een goed uitziende, nieuwe of redelijk nieuwe auto. En dat is natuurlijk prima reclame waar je als bedrijf alleen maar voordeel van kunt hebben. En van dat voordeel willen steeds meer bedrijven profiteren aangezien het aantal leasecontracten nog steeds groeit.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen