Snapfact
Image default
Auto's en Motoren

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën

De tijd dat elektrisch rijden alleen voor de zakelijk rijder weggelegd was, is echt voorbij. Met de subsidie van 3.350 euro voor elektrische auto’s komen het comfort en de milieuvriendelijkheid van de Citroën ë-C4 meer dan ooit binnen het bereik van particuliere rijders. De Citroën ëC4 is al voor 33.990 euro leverbaar – en met private lease voor een maandbedrag vanaf slechts 359 euro op basis van 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 60 maanden.

Particulieren die in een elektrische Citroën ë-C4 willen rijden, kunnen vanaf 1 januari 2022 gebruikmaken van een aantrekkelijke subsidie van 3.350 euro. Deze zogeheten SEPP-subsidie – Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren – komt bovenop de MRB-vrijstelling voor elektrische auto’s (EV’s), die nog tot 2025 geldt. De nieuwe subsidie geldt alleen voor EV’s met een catalogusprijs van maximaal 45.000 euro. Daarmee komen álle uitvoeringen van de Citroën ë-C4 voor de subsidie in aanmerking.

Dit jaar besloot Citroën al de volledig elektrische ë-C4 via private lease aan te bieden voor dezelfde prijs als die van een vergelijkbare C4 met benzinemotor, te weten 359 euro per maand op basis van 10.000 kilometer per jaar en een looptijd van 60 maanden. Dankzij de SEPP-subsidie valt het toch al zeer scherpe private lease-tarief van 359 euro per maand nog lager uit. Liever niet leasen, maar kopen? Met de nieuwe subsidie van 3.350 euro is de ë-C4 er al vanaf 30.640 euro. Het ultieme comfort, de grote actieradius en de snellaadfunctie van de elektrische Citroën ë-C4 wordt voor particulieren bereikbaarder dan ooit dankzij deze subsidie.

Citroën Private Lease

De combinatie van originele designs, zuinige motoren, prima rij-eigenschappen en vooruitstrevende techniek voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Citroën Private Lease momenteel heel aantrekkelijk.

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand voor je nieuwe Citroën. Voor een all-in leasetarief is alles geregeld: onderhoud, banden, verzekering, wegenbelasting, afschrijving, reparaties en rente. Bij pech en ongevallen krijg je altijd ondersteuning.

Nieuwe Citroën Modellen

De 3 populairste Citroën -modellen op dit moment zijn de C3, C4 en C5. Via Citroën Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

C3

Citroën introduceerde de C3 in 2002. De auto deelt zijn onderstel met concerngenoten Peugeot 206, 207 en 1007. Inmiddels is de Citroën C3 alweer 3 generaties verder en is uiteraard met zijn tijd meegegaan qua design als ook op technisch gebied. De C3 is een stuk ruimer dan zijn kleine zusje de C1.

Vanzelfsprekend wordt Citroën C3 Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de C3 in het assortiment. 

C3 Aircross

Citroën C3 Aircross is volledig naar wens te personaliseren. C3 Aircross. De Citroën C3 Aircross is een compacte 5-deurs SUV van de Franse autoproducent Citroën. De Citroën C3 Aircross is sinds 2017 op de markt. Met Citroën C3 Aircross Private Lease rijd je zorgeloos in een Citroën C3 voor een vast bedrag per maand.

C4

Het ontwerp van de nieuwe Citroën C4 is typisch Citroën en onderscheidt zich met zijn energieke en dynamische silhouet van een hatchback in combinatie met de krachtige en robuuste kenmerken van een SUV, zoals de grote wielen tot 18” en de kunststof beschermdelen.

De standaarduitrusting van de nieuwe C4 is zeer compleet met onder andere Parkeersensoren, Climate Control, Full LED koplampen en 18″ wielen. Wat de auto uniek maakt is Citroën’s nieuwe veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions (PHC) wat de rijbeleving en het comfort naar het hoogste niveau brengt.

Via Citroën C4 Private Lease is het mogelijk om voor een aantrekkelijk vast maandbedrag in de nieuwste Citroën te rijden.

C5

De Citroën C5 Aircross combineert ruimte met comfort

580 liter aan bagageruimte, een verbruik van 1 op 18 en een eindeloos lange lijst aan standaardopties. Dat is wat je krijgt als je kiest voor een Citroën C5 Aircross. De C5 Aircross is vergeleken met de C4 Aircross dus een stukje groter en ruimer. 

Via Citroën C5 Private Lease kun je voordelig in deze grote auto rijden.

Private Lease

Citroënmodellen zijn met een laag maandbedrag populair in Citroën Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Gerelateerde artikelen

Nissan dealer Nunspeet

Snel je rijbewijs halen met de rijlessen in Amsterdam

Drie soorten auto-chipping remap-methoden