Snapfact
Relatie

Een mediator in Maastricht voor uw echtscheiding

Een echtscheiding is natuurlijk geen fijne situatie, helaas komt het toch regelmatig voor, een mediator in Maastricht helpt om dit proces toch soepel te laten verlopen zonder ruzies. Ik heb het vooral over Buitengewoon Mediation, dit is een mediator in Maastricht die al jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van het hele gedoe rondom scheidingen tussen partners. Je kunt hierbij aan verschillende dingen denken, zo moet geregeld worden hoe de eigendommen worden verdeeld. Wat doe je bijvoorbeeld met het huis of met de auto en wie mag op welke dag van de week de kinderen thuis hebben. Ga naar de website www.buitengewoonmediation.nl voor meer informatie over uw mediator in Maastricht.

 

De beste mediator in Maastricht?

Als ik de verhalen van de mensen in mijn netwerk moet geloven dan is Buitengewoon Mediation de beste mediator van Maastricht. De doorlooptijd van de trajecten is relatief laag, de problemen die vaak heel complex zijn worden in korte tijd opgelost. Vaak zijn mensen bij Buitengewoon Mediation heel tevreden over het proces, de mediator neemt een rol in van een onafhankelijk bemiddelaar, deze kiest geen partij. De mediator in Maastricht gaat het gesprek aan met beide partijen om vervolgens met beiden het gesprek aan te gaan en wensen zo veel mogelijk tot een compromis te vormen. Bij een gemiddelde mediator in Maastricht komt het vaak voor dat er een van de twee partijen ontevreden is omdat de uitkomst in hun ogen in het nadeel is. Vaak gaat het hierbij of om financiële redenen of de omgangsregeling met de kinderen.

 

Meer over Buitengewoon Mediation?

Mocht u ook in een situatie zitten dat een mediation een relevante dienst is en dus een mediator in Maastricht nodig hebt kunt u contact opnemen met Buitengewoon Mediation. Dit gaat natuurlijk om de situatie waarbij je in een scheiding zit, ik hoop dat dit voor slechts een klein deel van de lezers geldt. U kunt natuurlijk ook altijd uw vrienden of familie op de hoogte stellen van het bestaan van Buitengewoon Mediation. Dit omdat het volgens velen de beste mediator van Maastricht is, dus mocht u toch op zoek zijn of denkt u dat kennissen dit nodig hebben, twijfel dan niet langer een en deel het!