Snapfact
Bedrijven

Medewerkerstevredenheid onderzoek

Het feit dat niet alle medewerkers tevreden zijn met uw bedrijf is voor ons geen geheim. Wij als specialisten van het uitvoeren van een medewerkerstevredenheid onderzoek weten als geen ander dat er problemen, vraagstukken en kwesties binnen een bedrijf zijn waar u als eigenaar geen oog voor heeft of simpelweg niet weet dat deze problemen, vraagstukken en kwesties er zijn binnen uw bedrijf. Een medewerker van uw bedrijf geeft vaak niet aan dat hij ergens niet blij mee is. Het is dus iets waar u als eigenaar moeilijk achter zult komen.

Het is bij deze wel mogelijk om dit te onderzoeken en wij als bedrijf kunnen dit heel simpel voor u uitvoeren. U heeft alleen maar contact op te nemen met ons zodat u dit soort onderzoeken niet zelf hoeft uit te voeren. Het mooie van het werken met een bedrijf die los staat van uw bedrijf is het feit dat wij als externe partij uw kostbare tijd besparen zodat u tijd vrijmaakt om door te gaan of te beginnen aan andere taken die het bedrijf bevorderen of vrijhouden. Het is inderdaad vaker voorgekomen dat een bedrijf te maken krijgt met stakingen omdat de mensen die voor het bedrijf werken ontevreden zijn met de gang van zaken of werkzaamheden waar zij mee te maken hebben. U wilt het liefst dat elke werknemer zich thuis voelt en dat deze werknemer optimaal voor uw bedrijf kan presteren.

Het management zal vaak genoeg Medewerkerstevredenheid onderzoek problemen aankaarten. Maar er zij genoeg kwesties en aandachtspunten waar de personen die voor u werken meezitten. Het komt ook vaak voor dat de medewerkers die voor uw bedrijf werken vaker te make krijgen met bepaalde punten waar u als eigenaar van bedrijf geen kennis va heeft. We vragen u daarom om contact met obs op te nemen zodat wij deze aandachtspunten voor u naar het licht kunnen brengen.

https://carrierepoort.nl/