Gooi en Eemlander contact is er ook voor u

U kent het wel: u hebt een dringende vraag en hebt daar snel een antwoord voor nodig. De klantenservice van Gooi en Eemlander is er in dat geval voor u. Gooi en Eemlander contact is namelijk klantgericht. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat wordt heel serieus genomen. Men zet deze visie dan ook om in de volgende kernkwaliteiten:

–          Bereikbaarheid. U kunt de openingstijden van de klantenservice van Gooi en Eemlander op de website vinden. Met Gooi en Eemlander contact opnemen is rond die tijden altijd voor u mogelijk – zonder lange wachttijden.

–          Doelgerichtheid. U kunt er op rekenen dat u van de klantenservice van Gooi en Eemlander altijd het correcte antwoord krijgt, zodat u niet nogmaals hoeft te bellen of aan het twijfelen raakt.

–          Integriteit. Zoekt u met Gooi en Eemlander contact, dan staat uw privacy voorop. Uw gegevens zijn veilig. Dat is erg belangrijk tegen woordig.

Uw interactie met Gooi en Eemlander contact

Zoals u hierboven al hebt gezien zet Gooi en Eemlander contact hoog op het prioriteitenlijstje. Daardoor bent u als klant ook gegarandeerd van een consequente behandeling als u belt. Het voordeel daar van is dat verzekerd bent van een goede behandeling en zodoende nooit vertwijfeld achter zult blijven. Neemt u dus gerust contact op.

Wilt u geen telefonisch contact?

Sommige mensen prefereren een brief te schrijven. Ook dat is vanzelfsprekend mogelijk. Kijkt u op de website voor het adres dat u moet gebruiken en zorgt u er voor dat u de brief juist frankeert. Het kan duren dat een reactie op een brief iets langer duurt dan een telefoongesprek. Zodoende kan het bij sommige onderwerpen van belang zijn om telefonisch in plaats van schriftelijk contact op te nemen. Uiteindelijk ligt die keuze echter bij u.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/de-gooi-en-eemlander-contact/